Broderad nålsvamp

Gillar nåldynor av någon anledning och när jag hittade ett flugsvampshus i Cross Stitcher tänkte jag att den gör jag på några kvällar. Eller hur... Maken till efterstygnstrassel får man leta efter. Det var bara själva svamphatten som var kul att göra. Men den blev i alla fall klar.


Vargluvan

Ur boken Filtisar av Nelly Pailloux. K fick den i påskpresent.

Pysselreda

Äntligen ett nytt inlägg! Jag har jobbat dygnet runt i två veckor och sedan behövt ta igen mig lite, men lite pyssel har jag hunnit med. Det absolut senaste jag blev klar med är en praktisk förvaring för pågående pyssel till soffa/fåtölj.

Jag skulle egentligen göra två, men den första blev så fatalt misslyckad att den hamnade i "brännbart" i soporna! Huvva! Vill aldrig tänka på den mer! Det fick mig att tvivla på min hantverksförmåga! Den är i alla fall borta och nummer två gjorde jag helt annorlunda och den blev tillslut väldigt bra.

Det blommiga tyget kommer från Stoff och Stil, i rekreationssyfte åkte jag och mamma dit förra helgen. Jag behövde lite nytt material att glädja mig åt.

Kantbandet hittade jag på tygaffären i Sumpan. Det prickiga bomullstyget är inhandlat på en mässa för länge sen, rosen broderade jag på fri hand i symaskinen och det stora sicksackbandet är också från Stoff och Stil.I sin fulla längd.

Den frihandsbroderade rosen.


RSS 2.0